Gastronomi
-
Genel
Bilecik’te İkramlar Tepki Çekti
Bilecik’te düzenlenen programda açıkta yapılan ve ikram edilen ürünler tepkilere neden oldu. Bilecik İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nce Pelitözü Gölpark mesire…
Daha Fazlasını Oku » -
Genel
Dakar’da Kayseri Yağlaması Atölyesi
Senegal’in başkenti Dakar’da aşçılık okulu öğrencileri, şef Yunus Emre Akkor ile Kayseri yağlaması yaptı. Türkiye’nin Dakar Büyükelçiliği ve Dakar Yunus…
Daha Fazlasını Oku » -
Ekonomi
Şeker Sanatında Yenilikçi Tasarımlar
Mutfak sanatçısı şefler, pastacılığa farklı bir boyut kazandırarak, şeker hamurundan birbirinden renkli, yenilebilir heykel ve figürler yapıyor. Pastacılık sektöründe her…
Daha Fazlasını Oku »